Jopas on kesäkin ehtinyt melkein juhannus viikolle, kun tänne taasen ennätti. Nyt ei oikeastaan voi kiireitä syyttää, laiskuutta se vaan on ja eipä ole ollut oikein asioitakaan, mutta nyt muutama:

19.6. 2011 MEJÄ kokeet:  Maastot Kirvesmäessä ja Savitaipaleentien varressa.
Menevät tekemään 18.6. la. jäljet ja merkkaavat alueen.
Toivotamme hyvää koepäivää koirille ja annamme koerauhan alueilla.

Tulevaa metsästyskautta olisi pohdittava jossain vaiheessa. Sihteerin kanssa suunnittelimme
kesäkokous päiväksi 24.7. 2011, paikkana Tuohiranta, jollei ole muuta varausta tehtynä.
Kokouksessa käsitellään normaalit kesäkokous asiat, lisäksi käsittelemme seuran uudet säännöt,  jotka ovat tulleet käsittelystä takaisin muutamin pienin korjauksin, joten ne pitää käydä läpi hyväksyä/ hylätä tai esittää muutokset ja laittaa uudelle kierrokselle, tosin, jos hyväksymme säännöt sellaisella esityksellä, kun ne nyt on, niin voimme ottaa ne käyttöön heti kesäkokous käsittelyn jälkeen. Vahvistus tulee myöhemmin patentti/ rek.hallinnosta.

Talkoo asiaa:
Olen tässä alku kesästä kuulostellut seuran jäsenten innokkuutta talkoo hommiin ja kyllä taitaa jäädä tämän kesän osalta ihan pakollisiin, majan/kodan siivous jne. pienempiin hommiin. Jo hyvällä alulla oleva kesä näyttäisi olevan täynnä kaikenlaista juhlaa ja tapahtumaa, on soutuja, häitä ja pyöreitä vuosia tuo heinäkuu pullollaan, joten pidämme väli vuoden suuremmilta talkoilta ja nautimme kesästä jne......
Toki, jos intoa riittää niin saa siellä majalla touhuta rästi hommia kuntoon.

Tässäpä taas näitä meikäläisen jorinoita......

Hyvää, Lämmintä ja Leppoisaa Kesää kaikille!!!

tv.pj.leena