Moi kaikille.
Tiedän, että näinä päivinä monen tuohikottilaisen hirvimiehen ja naisen sormia syyhyttä, uni ei tahdo tulla silmään, sorkkaeläimen jälkiä ja jopa näkö havaintoja on maastossa, hikoiluttaa ja oikeastaan vähän jännittää. No mikä se sellainen tauti on?
No, hirvi-kuume, H4+7  tänä vuonna Tuohikotissa.
Jahti alkaa 3.10. klo 7.00 kokoontumisella majalle ja siitä eteenpäin jahtipäällikkö kertoilee, miten toimitaan. Koirien kanssa metsästetään tämä eka viikonvaihde. Jatkosta päätetään sunnuntaina, lähinnä viikolla tapahtuvan jahdin, mahdollisen lihanjaon ja seuraavan viikonlopun aloitusajankohdan osalta.
Muistattehan uuden merkkauksen jahtiin osallistumisesta ja tuuraajan käytöstä jahdissa:
Kertaus:
- ole paikalla hyvissä ajoin
- aamu nimenhuudossa merkataan paikallaolijalle yksi viiva
- iltapäivällä jahdin päätyttyä nimenhuudossa paikallaolijalle toinen viiva eli rasti
- tuuraaja; ilmoita kuka tuuraa nimen huudon yhteydessä
- poissaolot:
  jos lähdet kesken päivän pois, ilmoita siitä jahti- tai ajomiesten päällikölle.

TÄRKEÄÄ!!!
9.10.2009 klo 14.00 alkaen varattu Anttilan hirvirata Nokia- Tuohikotti ottelulle ja jos nyt vielä jollain on se vaadittava seuraottelu käymättä, niin menee ihmeessä sinne, ettei sitten jahtiin tullessa tarvii levitellä käsiään, kun ei pääsekkään passiin. Mielestäni aikaa ja tapahtumia on ollut riittävästi; 10 ammuntakoetta Vla-Kvl riistanhoitoyhdistyksen alueella ja kaksi seuraottelua, joissa on voinut käydä näytöt antamassa. On tietty joitain henkilöitä, joilla on ihan hyväksyttävä syy siihen, miksi ei ole käynyt näyttöä antamassa ja sellaisissa tapauksissa se on mieletäni aivan ymmärrettävää. Täytyy tässäkin asiassa muistaa ajatella asioita inhimilliseltä näkökannalta vaikka kyseessä onkin armoton ja vakavasti otettava hirvijahti!
HUOM!  Tyrrissä 3.10. klo 9.00 alk. hirviammunta koe!!!!! Sinnekin ehtii vielä ja kipin kapin hyväksytyn suorituksen jälkeen jahtiin!!!!

Omalta kohdaltani hirvijahti jää todella vähiin tänä vuonna, ellei sitten viikolla pääse. Työnantaja pitää huolen siitä, että harrastus kärsii....

Muistakaa!!!!!   Hirvipeijaiset 17.10. 2009 VPK:n talolla.

Maanomistajien lihapakettien kanssa toimitaan samoin kuin viime vuonna eli laitetaan ryhmätekstari, jossa ilmoitetaan ensi sijainen hakupäivä ja sen jälkeen kaksi seuraavaa viikonloppua, milloin voi hakea.

Jep, siinä jotain asioita. Tulen päivittämään tätä omaa blogia hirvijahtiin liittyvissä asioissa, silloin, kun on tapahtumia.

terv.pj.leena