Siis tervehdys kaikille !
Ensin suuret kiitokset kaikille seuran jäsenille, jotka olette olleet mukana kuluvan syksyn jahdeissa, kenneltoiminnassa, Kuura-leirillä. On nimittäin ollut  hyvin toiminnan täyteinen ja aktiivinen syksy.
Erityis kiitokset menee kuitenkin Kuura-leiriläisille ja tietty eväs-vastaaville ja kaikille niille, jotka väsymystäkin uhmaten viettivät yönsä leirin kipinässä. Sunnuntaina, kun leiri oli päättynyt, olin näkevinäni aika monta väsynyttä miestä ja naista.
Tosin eipä se estänyt yhtään jo suunnittelemasta ensi syksyn leiriä.................
Leiri oli kyllä erittäin onnistunut, pelkästään jo siitä syystä, että meillä on aivan loistava, motivoitunut ja rutinoitunut porukka, joka pystyy pyörittämään leirin ihan mennen tullen palatessa. On tietty totta se, että kymmenen leiriläisen oma aktiivisuus ja motivaatio helpotti leirin vetämistä ja edes auttoi sen onnistumisessa, siis kiitos vielä kerran myös leiriläisille.
Kuura vasakin saatiin lauantaina kaadettua, joten niin kuin kokouksessa sovittiin, ruho paloitellaan noin 3-6 kg paloiksi ja myydään huutokaupalla 27.10. 2009 alk. klo 17.00 seuran majalla eli tervetuloa huutamaan hirvenlihaa!!!

Suunnitelmissa olisi myös seuraavaa:
Lemille särää syömään;  Vaihtoehdot  21.11. tai 28.11. ( lauantai ) perillä noin klo 17.30, mahdollisesti Kouvolan kautta.
Siis linja-autolla.... Kustannuksista sen verran tiedän, että särää pääsee syömään noin 25-26 €:lla/ nuppi. Riippuu paikasta, joko Kippurasarvi tai Kotiseutumuseo.
Reissu on tarkoitettu kaikille seuran jäsenille, maanomistajille ja Kuura2009 leirillä töissä olleille ja avecit pääsee myös mukaan.
Kun saan huomenna tiistaina varmistuksen ajasta ja paikasta, niin laitan tietoa kaikille tekstiviestillä ja ilmoitan myös tällä palstalla minne ilmoittaudutaan ja mihin mennessä ja hinnat jne.
 

palaillaan...............tv.pj.leena