Jaapas, taas on vierähtänyt pitkä tovi, kun viimeeksi olen tänne kirjoitellut, mutta nyt muutamia asioita, ajankohtaisia ja ensi syksyyn liittyviä:

Paita yms. tilaukset pitäisi olla nyt tehty ja Kaisa hoitelee ne sinne Aallon Matille. Ihan tarkasti en osaa kertoo millon ne on haettavissa, mutta tiedotan sitten kun asia on ajankohtainen. Kun tuotteet on valmiit, ne voi noutaa Kaisalta ja maksaa hakiessaan.

Seuran sääntömuutos/ päivitys
laitetaan vireille tulevassa kesäkokouksessa, että saadaan sekin asia ajan tasalle. Voi olla, että se on pidempi prosessi, mutta onhan näitä joulun alus päivii ja aina tulee lisää......

Hirvi asiaa:  Tänään maanantaina oli sitten uusi kokous, jossa kumottiin edellisen kokouksen päätös ja päätettiin uudelleen miten jako suoritetaan. Uuden päätöksen mukaan meille tulee 4 ison ja 7 vasan luvat plus nuorisovasa ja pankkia ei ole....Parempi tämä kuin se edellinen, mutta täytynee seuraavalle vuodelle miettiä muita kuvioita.

Jep, tällä kertaa ei sen enempää, näistä asioista. Soitellaan jos jottain uutta ideaa ilmenee.
Muuten se Nuorten- leiri on tarkoitus järjestää vko. 43 to-su. Paikka, seuran maja. Nuorisotoimikunta kutsutaan koolle varmaan tuossa toukokuun loppupuolella.

Terv. leena