Moi kaikille ! Sitä ollaan sitten kouvolalaisia.... ei juurikaan innosta, mutta näillä mennään eteenpäin: Mie ite henkilökohtaisesti asun edelleen Valkealassa ja Tuohikotissa, eli jos joku kyselee, niin noin vastaan.  

   
Joo, oli mulla asiaakin eli; 3.1. 2009 ensi lauantaina Vedinmestarit ajokoe ja Pykälistö on luvattu koemaastoksi!!!!   Siis huomioikaa ko. päivä ja annetaan koerauha ajaville koirille. Ilmoitus kokeista  on varmaan Kouvolan Sanomissa huomenna perjantaina.

Seuran vuosikokous pidettävä tammikuun loppuun mennessä, johtokunnan on kokoonnuttava ennen sitä. Tämän vuoden toimintaan uusia ideoita, itselläni on kyllä muutama juttu ns. takataskussa, tulen esittää ne sitten kokouksessa

Rhy:n vuosikokous Selänpäässä Amandassa 10.2.2009 muistaakseni alkaa valtakirjojen tarkastuksella klo 17.00 ja itse kokous klo 18.00.

Tässä nämä tällä kertaa, hei muuten voitte kommentoida ja laittaa viestiä minulle päin tällä palstalla, esim. jos jottain mitä pitäs vielä ilmotella niin kommentoikaa/ vastatkaa.

Hyvää loppu vuotta kaikille !!

Tv. leena