Kesä on pyörähtänyt vauhdikkaasti käyntiin, tuossa joku viikko tuntui siltä, että jos näin lämpimänä jatkuu, niin ehtii kyllästymään helteisiin, no ei nyt sentään...
Asiaan!
Viime sunnuntaina kokoonnuimme sääntöasian merkeissä Tuohirannassa. Kiitokset vielä kerran kaikille aktiivijäsenille, jotka olitte paikalla ja pohtimassa sääntöasioita. Toivottavasti saamme aikaiseksi hyvän kokonaisuuden, joka tyydyttää kaikkia toiminnassamme mukana olevia tahoja.
Sääntöihin liittyen, käykää ihmeessä tutustumassa yhdistyslakiin osoitteessa:  www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1989/19890503

Seuraavan kerran kokoonnumme kesäkokouksen merkeissä joskus heinäkuun puolen välin jälkeen ja silloin keskustelemme tulevaan jahtikauteen liittyvistä asioista.

Majan talkoot pitäisi järjestää hyvissä ajoin, jotta ehdittäisiin tehdä ainakin osa suunnitteilla olevista hankkeista; sisävarasto, puukatos, ainakin alulle jne.

Tässä yhteydessä haluan mainita ja kiittää seuran riistanhoitotoimikuntaa kevään aikana tehdystä työstä. Kyseinen toimikunta ja muut asiasta kiinnostuneet aktiiviset henkilöt ovat aloittaneet mittavan hankkeen riistanhoitotoon liittyen, esim. riistapeltojen perustaminen jne.

Aurinkoisissa kesä tunnelmissa!

Terv. pj.leena