Tervehdys kaikille! Hirvijahti pyörähti käyntiin tuossa männä viikonloppuna ja saalistakin on saatu; Kukkolan Toni ampui lauantaina 9-piikkisen sonnin ja Rämän Jukka jatkoi maanantaina, kaataen 6-piikkisen, onnittelut molemmille vielä kerran. Molemmat hirvet ammuttiin koirajahdissa.

Koirajahti jatkuu torstaina 3.10. Kellonaikaa en tarkkaan tiedä, mutta kun tulee majalle klo. 7.00 niin varmasti ehtii mukaan. Koirille on vielä kaksi vasan lupaa.

Maanvuokraajien lihapaketit ovat noudettavissa seuran majalta huomenna keskiviikkona 1.10.klo 18-20.00 tai seuraavana päivänä torstaina 2.10. klo 8-15.00. Seuraavan kerran pakettejaan voi tulla noutamaan 4-5.10 la-su ja sitä seuraavana eli 11-12.10 la-su, klo 8-15.00 molempina viikonvaihteina. Tieto lihoista on laitettu myös tekstiviestein kännykkään.!!! 

TOIVOMME, ETTÄ MAHDOLLISIMMAN MONI NOUTAISI  LIHAPAKETIN ILMOITETTUNA AJANKOHTANA, SILLÄ OLEMME TEHNEET YLEISESSÄ KOKOUKSESSA PÄÄTÖKSEN, ETTÄ 12.10. JÄLKEEN NOUTAMATTOMAT PAKETIT PÄÄTYVÄT SEURAN OMAISUUDEKSI!!!!!

Toivomme, että maanvuokraajat ystävällisesti huomioisitte yllä mainitut ajankohdat. 

Hyviä kirpakkoja syyspäiviä toivotellen;  pj. Leena