Moikka taas! Niin se tuli ilta tällekin päivälle. Porukka jahtasi Jalosen Matin johdolla  vasaa ja isoa hirveä Tapukan koiralla. Näköhavaintoja taisi olla, toivottavasti tieto menee korttiin. Kaatoja eivät saaneet, mutta kiikarin ristikos oli jottain (?)..... Mahdollisesti ennen viikonloppua keskiviikkona koiran kanssa metsälle. Ilmoittelen osakeyhtiölle viimeistää torstaina, mikä tilanne ja miten mahdollisesti jatkuuko viikonloppuna. Tällä hetkellä edelleenkin yksi vasa ja yksi iso pystyssä, palaamme ko. asiaan myöhemmin.

Tänään maanantaina 13.10. viikonlopun hirvet paloiteltiin ja osakeyhtiöläiset ovat noutaneet omansa kiitettävän hyvin. Lihan paloittelu onnistui mallikkaasti ja henkilöt, jotka olivat mukana heille suuret kiitokset. Lihavahditkin olivat hoitaneet asiansa ( Seppo ja kumppanit) hienosti, kukkaan ei päässy varastaa lihoi, kun valvoivat koko yön.....

Keskiviikkona 15.10. 2008 klo 18.00 alkaa hirvenlihan myynti osakeyhtiölle.  Yksi iso on paloiteltu noin 3-6 kg paloiksi. Paistit erikseen, selkä, niska ja kylkipalat omiin pusseihin ja punnittu jokainen pussi erikseen. Lihat myydään seuraavasti: Paisti; lähtöhinta 10€/ kg, selkä, niska, kylki tms liha lähtöhinta 7€/ kilo. Hirvenruhojen myynnistä on päätetty kesäkokouksessa, joten mielestäni asiassa ei pitäisi olla kenelläkään mitään epäselvää.  Myynnin tarkoituksena on saada rahaa tilille, koska kota-projekti lohkaisi kuitenkin aika ison osan seuran varoista.

Hirvipeijaiset 31.10. 2008 perjantai klo 18.00 VPK:n talolla. Jäsenet, maanvuokraajat, kyläläiset ja naapuriseurojen edustajat TERVETULOA hirvisopalle !!! Ilmoitus laitetaan myös Kouvolan Sanomiin.

File- arpajaiset: Tähän asti kaadetuista hirvista mitkä on paloiteltu on irroitettu sisä- ja ulkofileet. Ne arvotaan kaikkien osakeyhtiössä olevien kesken, jokaisella osakemaksun suorittaneella on siis yksi arpa "hatussa". Kyseisestä menettelystä on myös kesäkokouksen päätös vuodelta 2007.....   Kaiken kaikkiaan fileitä pitäis siis olla 40 kpl arvonnassa. Ilmoitan arvonta ajankohdan myöhemmin. 

Hyvää yötä ... tv. pj.leena