Heipsis vaan kaikille !

Tää nyt alkaa olemaan aika harvakseltaan päivittynyt tämä pj.n palsta, mutta on ollu niin mahottoman kiire.... Eiku suoraan sanoen laiskuus vaivaa ja työ/ opiskelu haittaa harrastuksen ylläpitoa, mutta ollaan sitä tässä tehty senkin eteen jotain tuolla koira puolella nimittäin.

Viime viikonvaihteena järjestettiin Valkeala-Kouvolan rhy:n ajokokeet ja linnunhaukut. Ajokoepäivä oli lauantai 6.12. ja kyllähän ne tuohikottilaiset ajurit taas onnistuivat, jo toisen kerran peräkkäin, mutta tänä vuonna järjestys vain vaihtui. Rhy: n mestari vuonna 2008 on u.Taka-Tapiolan Ville, om. Partanen Ari, 71,54 pist. ajok 2,  Kisan 7. oli u. Hiekka-ahon Turbo, om. Vilkko Vesa, 20,13 pist. ajok 0. Nämä koirat toivat myös joukkuemestaruuden Tuohikottiin jo toisen kerran peräkkäin. HIENOA!! Onnittelut vielä kerran molemmille koirille ja omistajille. Niin, olin ohjaamassa tuota Villeä siellä kokeissa ja kyllä oli pää kipeenä sunnuntai aamuna......

Pystykorvien sunnuntai ei ollut mennyt ihan putkeen, näin ilmoittivat molemmat mukana olleet koirien omistajat, mutta tärkein ei ole voitto, vaan osallistuminen jne. Tsemppiä kuitenkin tuleviin koitoksiin.

Suurpeto havaintoja ja ilvesjahti on ollut tässä ihan lähimaastoissa. Jos tuo ilvesjahti kiinnostaa, niin ottakaa yhteyttä Inkilän Teppoon tai Jalosen Mattiin. Heillä on se ihan viimeisin tieto ko asioista ja allekirjoituttavat papereita, jos haluaa vaikka lähteä sinne jahtiin mukaan.

Muistakaa PIKKUJOULUT 13.12. 2008 alk. klo 17.00 majalla.

Aamulla 13.12.2008 , jos halukkuutta on, niin vois kokoontua majalle ja järkkää jonkunlaisen yhteisjahdin; jänistä, kettua, tietty kelistä riippuen. Soitellaan asiasta loppuviikolla.

Telkusta tulee jotai ruotsalaista hirvijahtii (??!!) menen katsomaan..

Terv. leena