Siis aamupäivää! Ensin, Kiitokset Teppuralle oikein hienosti järjestetyistä juhlista, soppa oli todella hyvää ja tonkka toimi loistavasti. Vieläkin vapisuttaa, johtuu varmaan siitä tanssimisesta....
Eilen oli puhetta siellä juhlissa niistä radiopuhelimista, joista mainitsin kokouksessakin eli hintoja en ihan tarkkaan muista, mutta lisätietoa antaa ja tilauksia ottaa vastaan Leppäsen Ari ja Niverin Asmo, siispä soitelkaa heille. Mahdolliset tilaukset em henkilöille maaliskuun loppuun mennessä.
Seuran puhelimien tarvetta täytyy myös miettiä, ei kuitenkaan uusittaisi koko kalustoa, vaan muutaman puhelimen tilaus saattaisi olla perusteltua jo pelkästään sen takia, että nyt käytössä olevat puhelimet ovat jokseenkin pitkään olleet käytössä eli jos puhelimia menee mykäksi, niin olisi varalaitteita. Keskustellaan asiasta.
7.3. 2009 Koiranäyttelyt Valkealassa:  Nyt olisi aika taasen osoittaa Tuohikottilaista talkoohenkeä ja lähteä mukaan näyttelyiden järjestelyyn. Meille tuli hoidettavaksi ainakin ulkokenttä, kakat(?) ja kahvio.
Olen jo muutamilta kysellyt, lähinnä kahvioon hommiin ja Aatulle voi ilmoittautua . Ja 6.3. perjantai-iltana mennään käymään siellä Viherpeukaloiden hallissa ( sama paikka kun toissa vuonna )
4.4. 2009 lauantai, Tuohikotti- Inkerilä, pilkkikilpailut, tuohikotin vuoro järjestää, siispä kilpailutoimikunta Villen johdolla "hämäys" aurauksia tekemään....

Seuran tämän vuoden muusta toiminnasta vielä sen verran, että syysloma viikolle suunnitteilla kaksi leiriä; ensin naiset ja sitten nuoret. Olen tehnyt sellaisia alustavia kysymyksiä lähinnä naisten leiriin liittyen ja innokkaita tulijoita olisi ja ovat valmiita maksamaankin siitä.
Naisten leirin suunnittelu ja vetovastuu on sitten miehillä, itsellä on muutamia ideoita ko leiriä varten, jotka voin ainakin esittää se on eri asia hyväksyttekö ne.
Nuorten leiri menee varmaankin hyvin samoilla kaavoilla kun aikaisemminkin, tosin keskuspaikkana seuran maja ja kota.

Hups, tulipa taas asiaa, niin sitten kun tuo maa on sulanu jne. pitää saada se sähkökaapeli laitettuu siellä majalla, mutta ilmoittelen siitä kun asia on ajankohtaisempi.
Ja vielä yks ajatus. Sitä tuppeen sahattuu lautaa jäi jonkin verran, niin tuli mieleen puuvajan teko sinne majalle. Nyt niitä polttopuita on hujan hajan ympäri tonttia, joten olisi ainakin parempi, jos ne puut saataisiin katon alle omaan paikkaan ja tavallaan siinä on sekin, että nylkypuolelta vapautuisi hyvää sisätilaa ( lukollista ) muuhun varasointiin, mutta mietimme asiaa.....

Siinäpä tämänhetkisiä ajatuksia...

Terv. leena