Tervehdys vaan kaikille seuran jäsenille! Pääsin vihdoin viimein kirjoittelemaan asioita tänne sivuille. Kesä/ hirvikokous pidettiin viime lauantaina ja siellä tehtiin seuraavanlaisia päätöksiä. Hirvijahti aloitetaan koirajahtina 27.9. 2008, koirille on mahdollisuus ampua seuraavan kahden viikon aikana 2+2 hirveä. Varsinainen ajomiesjahti alkaa 11.10. lauantaina klo. 8.00. Maanomistajille 2 isoa hirveä ja myyntiin 2 hirveä. Ilmoitamme kaikille maanomistajille erikseen esim. tekstiviestillä, mutta toivomme, että "puskaradio" myös toimii ja vie viestiä eteenpäin. Kun maanomistajien lihat pussitetaan, niin kyseisenä iltana voi noutaa ne. Noutamattomat paketit pakastetaan ja lihat voi hakea kahden seuraavan viikonlopun aikana majalta, koska silloin siellä on jahtiporukkaa paikalla. Reservi eli pankki avautuu muistaakseni 7.11. perjantaina.

Hirvipeijaiset vietetään myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana. Saksalaisia on tulossa myös jahtiin, ainakin neljä.

Jäsenkirjeen laatiminen alkaa varmaankin lähipäivinä, ne jotka ovat ilmoittaneet sähköpostiosoitteen, laitamme heille kirjeen s.postissa, kirjeestä löytyy pankkiyhteys ja eri maksut, jotka voi maksaa seuran tilille. Arvioitu eräpäivä maksuille 15.8.2008.  Muille postitus normaalisti.

Kesäkokouksen pöytäkirja tulee sivujemme arkistoon, kunhan pöytäkirjan tarkistajat ovat käyneet sen läpi.

Vielä muutama asia: Kesäsenssit VPK:n talolla T:kotissa 27.7. alk. klo 10.00. Arpoja, luontopolku, poropannukahvii ja pullaa jne.  Seuraottelu Tuohikotin mets.yhd- Kaiturin Erä 9.8. 2008. Ilmoittaudu Ari Oinakselle puh. 050-3097879,  3.8. 2008 mennessä!!!  Kuljetus yms. järjestelyiden takia.  Maja vuokrattu 2-3.8. 2008, helsinkiläiselle reserviporukalle, muistaakseni Stadin sissit..... Inkerilä- Tuohikotti ammunnat , ajankohta selviää myöhemmin. Suomi- Saksa maaottelu, pidetään sitten, kun saksalaiset ovat maisemissa.....

Kota asiaa... alkaapi olee loppusuoralla, sisä hommia ja ympäristön siivousta. Täytynee miettiä ensi viikolle ( vko 31) iltoja, jolloin siivotaan päärakennuksen tupa/ saunatilat ja pihapiiriä rakennustarvikkeista. Kodan avajais päiväksi ollaan mietitty 20.9. 2008 lauantaita, ilmoitetaan asiasta tarkemmin lähempänä ko. ajankohtaa. 

Ai niin, se syysretki päätettiin jättää väliin, katsotaan sitten ensi keväänä, josko sitten mentäisiin..

... mutta siinäpä sitä asiaa taas olikin, kesäterveisin pj. Leena