Huh, kun pitää kiirettä näin lomilla, ettei ehdi päivittää tietoi tänne.

Siispä, huomenna jos sää sallii jatketaa katon tekoa ja ikkunoiden karmit menee tänään majalle. Tuon käsittelyy varten Valttia, niin pääsee valttaa ne karmit. Ja kattoon kulmiin niitä paloja(?)... Niin ja jos porukkaa on, niin ulkoalueiden siivoustakin voidaan harrastaa..mutta katellaan niitä hommia huomenna. Ja jos intoo piisaa ja ilmoja pitelee, niin lauantaina voi jatkaa hommia...

Sitten siitä Kaiturin Erän järjestämästä haasteottelusta. Päivä on muistaakseni 9.8. lauantai, kuinka paljon porukkaa olisi lähdössä ja määrästä tietty riippuu millä mennään, kustannukset maksetaan itse eli kuljetus tms. Perillä meille on luvattu ruuat yms. Keskustellaan asiasta varmaankin kesäkokouksessa.

Kesäsenssit 27.7. VPK:n talolla. Olen tehnyt luontopolkuu varten varsin "vaikeat" kysymykset, arpajaispalkintoja on tilattu ja sitten ihan ajatuksen asteella sellaista, että saataisiinko rakennettuu sellainen laavu ja tulet, joilla keitettäisiin poropannu kahvii ihmisille ja sieltäkin kautta tuloja toimintaan. Miltäs vaikuttaa? Ja taas tarvitaan tietty porukkaa hoitaa sitä esim. 3-5 henkilöö, voi sitten vuorotella. Ottakaa yhteyttä, jos kiinnostaa tulla esittelemään metsästysseuramme toimintaa.

Jaaha, siin sitä taas oli..... näkymisiin, terv. Leena