Joopa, kesäkokous oli ja seuraottelukin Kaiturii vastaan tuli käytyä ja voitettua. Kiitokset kaikille oman seuran osanottajille ja myös Kaiturin väelle. Kiitoset myös kilpailutoimikunnalle ja emännille päivän järjestelyistä!!!

Jäsentiedotteet on postitettu! Osa on saanut kirjeen sähköpostilla, osalle laitettu postin kautta ja kylällä asuvat ovat saaneet kirjeen suoraan laatikkoon.
Jos tiedotteen osalta on jotain epäselvää, niin soitelkaa eli jos vaikka ei jostain syystä ole saanut tiedotetta tms.
Tiedotteessa on mukana jäsen- ja hirviosuus maksut. Huom! Jahti-lehteä ei tarvii enää maksaa erikseen.

Metsästyskausi on alkanut!! Jokainen alueillamme metsästävä seuran jäsen, kausikorttilainen tai vieraskorttilainen on velvollinen noudattamaan metsästyslaissa ja asetuksessa määrättyjä ohjeita ja säädöksiä. En halua tämän kauden jälkeen kuulla siitä, miten on kuljeskeltu liian lähellä pihoja, ampuiltu kesämökkien nurkilla, metsällä on liikkunut epämääräistä ja tuntematonta väkeä jne.
Tänä syksynä jokainen seuran jäsen ja maanomistaja on oikeutettu ja velvoitettu kysymään tuntemattomalta metsällä liikkuvalta henkilöltä oikeutta olla alueillamme. Tietenkin, vain silloin jos henkilö on selvästi metsästys puuhissa, muistetaan myös että metsässä liikkuu muitakin esim. marjastajia, sienestäjiä jne...

Hirvijahdista! Sen verran vaan, että saksalaiset eivät tule tänä vuonna, mutta saamme Nokian vieraat siihen toiseen viikonloppuun.

johtokunnan kokouksen päätöksiä:
Kausikortti ajalle 1.8.2009-31.7.2010 myönnetty Taisto Horpulle.
Alle 15-vuotias seuran jäsen saa tuurata hirvijahdissa ajomiehenä.

Muuta mietittävää:

Kuuran ohjelman loppuun hionta tämän kuun lopulla
Retki Porvooseen Kannonnokkaan, ruokailu, sauna, hinta 50-70 € (alustava tieto ), uskoisin että seura osittain tulee hinnassa vastaan ja riippuu tietty paljonko lähtee porukkaa....

Siinäpä muutama asia.

Hyviä ja mieleenpainuvia metsästyshetkiä alkaneelle kaudelle toivotteleepi

pj. leena