Heippa kaikille! Piti eilen illalla päivittää tätä sivustoo, mutta nukku-Matti tuli ja vei mukanaan. No mutta sunnuntai päivä oli kyllä todella onnistunut, varsinkin sen viimeisen ajon osalta. Kerrataa nyt vielä viikonlopun tapahtumat:

Lauantai aamu valkeni surkean ja harmaan näköisenä ja vettä satoi, mutta aamu kahdeksalta majalle kerääntynyt jahtiporukka oli sitäkin iloisempaa eikä huono ilma näyttänyt vaikuttavan tunnelmaan. Lauantain ensimmäinen spesial- ajo Mikkelin tieltä Myllymäen tielle ja eteenpäin ; ei tulosta. Sitten majalle nauttimaan hirvisoppaa ja hyvää se olikin. Seuraavana Rönä, "väärinpäin", ja sieltä saaliiksi saatiin yksi vasa. Menimme vielä päivän päätteeksi Perä-Parolaan, ja vettä satoi vain.... siis ei saalista. Lauantain saldo yksi vasa, ampuja Lantta Antti.

Sunnuntaille olikin asetettu vähän enemmän odotuksia, ainakin ilman suhteen ja tietty hirviä passiketjuun. Mutta, mutta.... Aamupäivä näytti tosi huonolta. Ensimmäiset ajot Riitasuo ja Mataraho: tyhjää! No päivä meni sitten näin ajattelin. Ruokailun jälkeen lähdettiin Tuohikotin pohjoispuolelle. Sieltä ensin pikku-spesial Mikkelin tieltä Parolaan päin, eikä muuta ku rutinaa metsästä, siis mahdollisesti hirvien. Otimme seuraavaksi " pienen ja mukava" kulkuisen Kuikkosuon ja huh... voi sitä tulitusta. Motista saatiin yhteensä neljä hirveä, laukauksia tuli ainakin kymmenen ( ei oma tieto). Ja itsekin pääsin ampuu vasikka. Siispä kuitenkin hieno päätös viikonlopulle. Sunnuntain ampujat: Rämä Pentti (vasa ja emä), Huuhilo Leena ja Kukkola Toni (vasa) ja Kola Kimmo (vasa). Kiitokset vielä kaikille, ajoporukalle, maja ja nylkymiehille, passimiehille ja tietty jahtipäällikölle hienosti sujuneesta jahti viikonlopusta.

Tänään maanantaina jahti jatkuu koiran kanssa. Lihanjako tänään 13.10.!!!! Lihamies tulee klo 12.00 ja olemme paikalla ainakin klo.20. asti. Ruhoja monta eli tarvitaa porukkaa hommiin. Pussitukseen jne. Keskiviikkona klo 18.00(?) alkaen myyntihirven myynti omalle väelle. Myydään yksi iso hirvi noin 3-6 kg erissä. Tervetuloa ostoksille !!

Nyt on muuten lähdettävä majan kautta kouluu, tavataan tänä iltana tai sitten viimeistään keskiviikkona. Runsasta osanottoa toivoen:

Pj, Leena