Tervehdys kaikille! On sunnuntai-ilta ja toinen hirvijahti viikonloppu alkaa olla käsitelty. Metsästys onnistui oikeastaan aika hyvin. Lauantaina aloitimme ajojahtin, koska koiranomistajat eivät olleet halukkaita viemään koiriaan metsälle alueella majailevien susien takia. No mutta kuitenkin, lauantaina emme saaneet saalista, mutta sunnuntai -aamuna heti ensimmäisestä ajosta ( Toporkka ) itse jahtipäällikkö kaatoi vasan. Toinen vasoista pääsi haavoittuneena ko motista karkuun, löysimme sen  Tapukan koiran avulla ja hirvi päätyi lopulta ampujan eteen Hyöhyssä, ojan varteen ihan Mikkelintien viereen. Onnittelut ampujille ja kiitokset viikonloppuna mukana olleille. Lihat paloitellaan ke. 8.10. ja ne on noudettavissa klo.18-19.00 samana iltana. Lihat jaetaan kaikkien osuusmaksun maksaneiden kesken.

Hirvijahti jatkuu 11.10. 2008 klo. 8.00!!!!!  (Huom! kellonaika  eri, kuin aikaisemmissa tiedotteissa) ns. OSAKEYHTIÖ- jahtina.  Laitan vielä viestin kaikille osakeyhtiössä mukana oleville. Lupia jäljellä 3:lle isolle ja 3:lle vasalle.

Tarjoamme lauantaian 11.10. 2008 HIRVISOPPAA jahdissa mukana oleville ja saksalaisille vieraillemme, joten yrittäkää varautuu siihenkin (?)! ( saa syödä myös omii eväitä.... ) eli jahdissa ruokatauolla....

Hei, nyt alkaa oikeesti jo pätkii ja tietty väsyttää ja muuten meillä alkoi tuoksuu ruoka eli mitähän hyvää se mies on makkarasta taas saanut aikaiseksi.... Siispä; hyvää alkavaa viikkoa kaikille ja jahdissa nähdään!!

Terv. Leena