Tervehdys kaikille!
On tullut kyselyjä kesäkokouksen ajankohdasta ja muitakin asioita. Sopivia päivä voisi olla 24.7. perjantai ja Tuohirannassa, paikka on varattu.  Kokouksessahan käydään läpi hirvijahtiin ja alkavan kauden metsästykseen liittyvät asiat ja uusien sääntöjen vireillepanoon liittyvät asiat. Johtokunta kokoontuu viimeistään samana päivänä ennen yleistä kokousta ja olisi hyvä, jos hirvijahdin ydinryhmä kävisi läpi hirvijahtiin liittyvät asiat jahtipäällikön johdolla. Ydinryhmällä tarkoitan jahtipäällikköä ja varajahtipäälliköitä. Tulevan syksyn jahtiin tulee ilmeisesti meidän ystävämme Saksasta, joten heidänkin Suomeen tulon ajankohta olisi hyvä tietää kokouksessa.
Paita-lippis tilauksista sen verran, että kyseiset tuotteet mahdollisesti valmiina tuossa heinäkuun loppu puolella, toivottavasti jo kokoukseen ehtivät tai ainakin silloin tiedetään missä vaiheessa viimeistään saadaan ne.
Kuura 2009- nuorisoleiristä, ajoittuu viikolle 43, 22- 25.10.(to-su). Ensimmäinen palaveri on pidetty, joten sen osalta ollaan oikein hyvässä aikataulussa. Seuran nuorille jäsenille ko. leiri puoleen hintaan eli 35 € ja sellaiset nuoret, jotka haluavat tulla töihin tms, niin talkoilla/ ruokapalkalla pääsee osallistumaan leirin järjestämiseen. Ikä haitarihan on se 10- 16 vuotiaat ja leirille otetaan 20 ensin ilmoittautunutta. Ohjelma noudattelee hyvin paljon samaa kaavaa, kuin aikaisempina vuosina.
Seuraottelu Tuohikotti- Kaituri, 8.8. 2009. lauantai. Ampumarata on varattu Anttilasta klo 9-14.00, jonka jälkeen ruokailu, onginta ja saunaan. Tuohiranta on varattu.

Joopas, siinä muutama asia, jottain varmaan on unohtunutkin, mutta kirjoittelen niistä sitten seuraavalla kertaa.

Lämpöisiä kesäpäiviä kaikille!!!
tv. leena