Heippa vaan, pitkästä aikaa. Tässä ollaan kotiuduttu ja oltu peijaisissa ja tänään pitäs vielä mennä yksiin pippaloihin, siis kiirettä pitelee, mutta yritän laittaa tähän muutamia asioita, mitä on nyt mielessä.

HIRVIMIES-lehti on ilmestynyt!! Minulla on tässä kotona noin 20 kpl, loput on majalla eli voitte tulla noutaa lehden tästä meiltä tai hakea majalta, mutta sitten pitäis jonkun tulla aukasee ovia. Soitellaan asiasta, jos ko. lehti kiinnostaa.

Lisäluvat hirvenmetsästykseen: Ns. pankkihan avataan 7.11. 2008 Inkerilässä ja meilläkin on mahdollisuudet saada sieltä lisää metsästettävää, mutta johtokunta kokoontunee tulevan viikon alussa ja tekee päätöksen haetaanko vai ei lisää niitä lupia. Tosin meillähän on ollut tuo 2 viikon karenssi päällä sen haavoittuneen vasan takia, joka muuten purkautuu maanantaina 3.11. 2008.  Sekin lupa olisi hyvä käyttää ennenkuin mitään pankkihirviä mennään edes hakemaan. Siispä ensi viikolla ne kenellä on mahdollisuuksia ja aikaa, niin koiran kanssa metsään, mutta ottakaa yhteyttä jahtipäällikkö Jari Vainikkaan ennenkuin aloitatte sen vasan metsästyksen. Ilmoitan jatkosta siinä vaiheessa, kun johtokunta on tehnyt päätöksen lisälupien hausta ja samalla laitan kaikille osakeyhtiö maksun maksaneille myös tekstiviestin kyseisestä asiasta. Mahdollisesta jahdin aloitus ajankohdasta tullaan myös tiedottamaan.

Pikkujouluista: On tullut kyselyitä pikkujoulujen järjestämisestä. Olisiko mittään hyviä ideoita, tietty majalla/ kodalla pidetään, mutta voisiko siihen liittää jotain metsästys touhua, jänis/rusakko/kettu- jahteja ( pitäis olla kyllä vähän lunta ). Hyviä ideoita otetaan vastaan!!!

Jaaha, nyt pitää ruveta somistaa booli- tonkkaa aatun kuvilla....

terv. leena