Hei!  Perinteinen Tuohikotti- Inkerilä ampumakilpailu lauantaina 23.8. 2008 alk. klo. 10.00 Anttilan ampumaradalla.  Ammutaan ensin haulikkokilpailu, noin klo. 12.00 jälkeen siirrytään hirviradalle. Aamupäivän aikana on mahdollisuus ampua myös hirvikoe. Tervetuloa!!!

Seuraottelu Kaiturin Erää vastaan käytiin viime lauantaina 9.8. Hävisimme taiston, mutta ensi vuotta varten harjoittelu on aloitettu ja kaiturilaiset tulevat meidän vieraaksi tänne Tuohikottiin, joten näytämme varmasti, mitä myö osataan.

Kota- projekti alkaa olla hyvässä mallissa. Ovi paikoillaan, tulisija teon alla, sisustus vain maalia vailla ja muutama muu juttu vielä, niin se on tällä erää tehty. Tässä vaiheessa kaikille kiitokset aktiivisesta osallistumisesta talkoisiin. Ihan kaikkia tunteja en ole merkannut, mutta tunteja on tullut kyllä aika paljon, varmaankin noin 1500 ja kaikkiaan talkoisiin on osallistunut yli 40 henkilöä eli suhteellisen hyvä määrä. Kodan avajaiset järjestetään sitten 20.9. 2008. Laitan tarkemman aikataulun ja kutsun, kun ollaan syyskuun puolella.

Tässä vaiheessa on syytä toivottaa kaikille hyvää ja menestyksekästä alkanutta jahtikautta. Toivon , että tulette kokemaan antoisia ja mieleen painuvia hyviä hetkiä metsästysharrastuksen parissa !!!!

Terv. Leena