Seuran säännöt:  Pitänee ensin pyytää anteeksi omaa tyhmyyttään ja tietämättömyyttään asian suhteen. Olen tämän aamupäivän aikana selvittänyt asiaa. Seuran säännöt on täydennetty ja vahvistettu yleisessä kokouksessa 16.7. 1993  , mutta kyseisestä paperista sitä päivämäärää ei löydy. Kävin pöytäkirjoja läpi, jotka muuten sain viime torstaina itselleni, sieltä löytyi tieto, että sääntöihin tullaan tekemään muutoksia. Ennen yleisen kokouksen päätöstä säännöt on varmaankin käyneet normaalin sääntömuutos polun läpi ja näin ollen ovat saaneet laillisen hyväksynnän ja sen jälkeen ne on hyväksytty seuran yleisessä kokouksessa. Toivoisinkin, että jos se virallinen paperi löytyy jostain, niin voin arkistoida sen seuran papereihin.
Mutta olen edelleenkin sitä mieltä, että säännöt vaativat päivitystä.
Jotkut asiat ja niiden käsittelytavat ovat muuttuneet jonkin verran, kun vertaan niitä tuohon vuonna 1993 päivitettyyn versioon.

T:kotti- Inkerilä pilkkikilpailu:  Jos jäätilanne näyttää huonolta eli 4.4. suunnitellut kisat joudutaan perumaan siitä syystä, niin voitanee miettiä varapäiväksi 21.3. Kilpailutoimikunta tekee asiasta lopullisen päätöksen ja ilmoittaa kyseisestä kisasta Kouvolan Sanomien seuratoiminta palstalla.

Terv. leena