Tästä onkin jo aikaa, kun viimeeksi kirjoittelin tänne, mutta olen tehnyt sen kyllä ihan tietoisesti ja odotellut oman  ja rhy:n kokousten päätöksiä. Seuran oman kokouksen päätökset tietty kiinnostaa varmasti kaikkia jäseniä, sillä siellähän tuli muutamia ihan oleellisia jäsenistöön vaikuttavia muutoksia. Ensin kuitenkin haluan omasta puolestani kiittää luottamuksesta puheenjohtaja valinnassa.
Jäseniä koskevia vuosikokouksen päätöksiä:
- jäsenmaksu nousi 40 €/ vuosi
- seuran uusi sihteeri on Mervi Niinimäki
- hirvihattu/ pipo/paita seuran logolla ja www.osoitteella varustettuna voi tilata Kaisa Kolalta: Hinnat; paita 10€, hirvihattu (lippis) 10€, pipo 7€. Yritän ottaa kuvat tuotteista ja laitetaan ne tänne sivuille, että näette minkälaisesta tuotteista on kysymys. Tilaukset pitäisi tehdä maaliskuun loppuun mennessä !!!!
Kokouksessa kyseltiin seuran säännöistä ja löysin kyllä sellaiset. Ne on päivätty muistaakseni 5.11. 1955. Pohjana niissä on ollut ns. mallisäännöt eli kyseinen paperi näyttää aika "jäykältä" versiolta. On muistettava, että sääntöihin on tullut vuosien mittaan kokousten hyväksymiä muutoksia, mutta ajattelinkin, että otan kopioita tuosta alkuperäisestä ja seuran pöytäkirjoista ja jos näyttää siltä, niin on paikallaan istua isomman pöydän ääreen ja miettiä säännöt nykytilanteeseen sopivaksi, haluan, että kommentoitte asiaa tässä pj:n palstalla.
Hirvi asioista en tässä sen enempää, mutta lupia anotaan riittävästi.
Yleisesti ottaen kokous sujui hyvässä hengessä ja puheenvuorot olivat asiallisia.
Olen itse aina puhunut seuratoiminnassa avoimuudesta, rehellisyydestä ja luottamukseen perustuvasta toiminnasta ja kyseistä linjaa aion noudattaa jatkossakin ja samalla toivon, että seuraa koskevissa asioissa voitte ottaa yhteyttä suoraan minuun, sihteeriin tai johtokunnan jäseniin.
Vuosikokouksen pöytäkirja päivittyy seuran www. sivuille arkistoon, josta voitte lukea kokouksen muut päätökset.
Vielä Valkealan-Kouvolan rhy:n vuosikokouksesta: Siellä valittiin uusi hallitus seuraavalle kolmi vuotis kaudelle ja en tiedä onko se hyvä vai huono juttu, mutta pestini jatkuu sielläkin eli kiitokset seuran jäsenille luottamuksesta ja samalla haluan kiittää myös rhy:n kokousväkeä luottamuksesta.
Nyt on tullut aika paljon asiaa ja varmasti jottain on jääny pois, mitä suunnitteli tänne kirjoittavani, mutta toisella kertaa sitten.....

Hyvää talven jatkoa kaikille !!
tv. leena