Tässä muutamia asioita, lähinnä hirvijahtiin liittyen.

Varsinaiset hirviluvat ovat sitten käytetty eli keskiviikkona 5.11. noin klo 17.00 ammuttiin se viimeinen vasa. Kiitokset kaikille, jotka olivat mukana. Vasa ammuttiin ns. kyttäysjahdin päätteeksi peltoon ja onni oli meidän puolella, sillä eläin oli melko varmasti se, jota oli haavoitettu reilu kaksi viikkoa sitten meidän omalla alueella. Vielä kerran onnittelut ampujalle Jutilalle ja muille jahdissa mukana olleille. Vasa on myyty, joten asia on siltäkin osin selvä.

Lisäluvat eli pankin avaus päätetään ensi perjantaina 7.11. Inkerilässä. Johtokunta kokoontui keskiviikkona ja päätimme asian seuraavasti:  Jos luvanhakijan (yhteisalue) alueella on riittävästi hirviä, niin pankki aukaistaan ja siinä tapauksessa haemme vielä 1 ison ja 2 vasan lupaa, mutta jos pankkikokous on sitä mieltä, että metsästettävää ei ole riittävästi, niin pankkihirviä ei jaeta. Ymmärrettävää sekin, sillä haluammehan mekin, että lupamäärä pysyy tulevinakin vuosina vähintäänkin tyydyttävällä tasolla, eikä tarvitse tyhjiä metsiä koluta.

Siinä tapauksessa, että lupia saadaan johtokunta päätti, että jahdin osalta menetellään seuraavasti:       Ne jotka ovat maksaneet osakeyhtiömaksun ovat oikeutettuja menemään lisälupajahtiin. Jahti perustuu vapaaehtoisuuteen eli ne jotka ovat jahdissa mukana jakavat myös lihat. Olkoon se hyvä lisä niille, jotka jaksavat vielä mennä metsään ja tehdä töitä sen eteen. Jahti alkaa lauantaina 8.11. 2008 klo 8.00 kokoontumisella seuran majalle. Ilmoitan kaikille osakeyhtiöläisille asiasta perjantai-iltana, kun lisälupakokouksen päätös on tullut. Muistutan vielä, että jahti ei ole enää osakeyhtiöjahtia!!!  Katsotaan silloin lauantai aamuna, millä tavalla jahdataan eli jahtipäällikkö ratkaisee, ajetaanko vai onko se koirajahti vai molempia, riippuu varmaankin siitä, miten paljon on porukkaa paikalla. Koirajahdissa käytetään pääsääntöisesti oman seuran koiria, mutta muitakin koiria voi käyttää, jos tilanne sen vaatii.

Kota asiaa:  Kotaan on tarkoitus vetää sähköt vielä tämän syksyn aikana. Eli lauantaina 8.11. kaivetaan oja kaapelia varten.

Seuran PIKKUJOULUT on tarkoitus järjestää 20.12. 2008 majalla. Tämä on alustava esitys, päivä saattaa muuttua päällekkäisyyksien takia.

Tässäpä tärkeimpiä tällä kertaa.

terv. leena