Tervehdys kaikille, taas pitkästä aikaa.

Metsästyskausi on sitten "pamahtanut" käyntiin ihan kirjaimellisesti. Jotta metsästys ja toimintamme tuolla maastossa sujuisi, niin muutama muistutus innokkaille metsämiehille ja naisille: Muistetaan, että ammuntatilanteet ovat vähintään 150 metrin päässä asutuksesta ja huom! kesämökkikin lasketaan asutukseksi. Muistetaan myös se, että haulikon haulit ns. suotuisissa oloissa, esim. myötä tuulessa kantavat huomattavasti pidemmälle, kuin 50-60 metriä eli asutusten liepeillä katsottava tarkkaan mihin suuntaan ammutaan, ettei haulit ropise naapurin katolle ja pihapiiriin. Luotiaseen kantomatkat onkin sitten ihan toista luokkaa, mutta ko aseiden käyttö rajoittuukin lähinnä tuonne metsäkanalinnustukseen ja hirvijahtiin. Toivotan kaikille hyviä ja varmoja riistalaukauksia.

Vieraskortteja voi hakea suoraan puheenjohtajalta tai sihteeriltä!!!  Eli, jos vaikka et pysty maksamaan korttia seuran tilille tms. syystä, niin ota yhteys jompaan kumpaan, asia järjestyy kyllä.

Majalla pihatyö- talkoot 5-6.9. Perjantai- iltana ja/tai lauantaina. Ilmoitan tarkennetun ajan myöhemmin.

6.9. 2008 klo. 15.00 alkaen. Sadonkorjuu juhla Osulassa. Tarvitaan ampumahiihto joukkuetta varten 5 henkilöä. Otan ilmoittautumisia vastaan. Saa tulla niin paljon kuin haluaa, tehdään useampi joukkue ja tyhjennetään palkintopöytä.

Uuden kodan AVAJAISET    20. 9. 2008. Tarkempi ilmoitus/ kutsu tulee myöhemmin. 

Terv. Leena