Siis tervehdys kaikille!
Niistä seuran säännöistä vielä, jos asia kiinnostaa jäseniä.... Niin kuin tuossa aikaisemmin olen todennut ja tutkinut asiaa, näyttäisi tilanne olevan se, että seuralla on säännöt, mutta niitä ei ole hyväksytetty patentti ja rekisterihallintokeskuksella eli vuoden 1993 kesäkokous on hyväksynyt silloisen esityksen säännöistä ja asia on jäänyt siihen. No, sitten tässä matkan varrella on tullut muutoksia eri asioihin, esim. seuran jäsenyys, vieras asiat jne. Jäsenyys kriteereistä löytyy pöytäkirjamerkinnät, mutta säännöissä niitä ei ole. Vieras asiasta löytyy myös merkinnät pöytäkirjasta ja vielä säännöt siitä käytännöstä.

Siispä nyt seuraava, jotta emme takertuisi liikaa siihen mitä on ennen tapahtunut vaan me seurassa toimivat eri tahot pystyisimme rakentavassa hengessä viemään näitä asioita eteenpäin ja saisimme kaikkia osa puolia tyydyttäviä ratkaisuja aikaiseksi, esitän että otamme sitä kuuluisaa härkää sarvista ja aloitamme sääntöjen valmistelun. Voi olla, että asiassa vierähtää muutama tovi.
Kyseinen sääntöasia vaatii yleisen kokouksen päätöksen ja tietty työryhmän, joka hoitaa varsinaisen työstön ja valmistelun kokouksia varten.
Olen netistä käynyt jo tarkastamassa muutamia asioita.
Mallisääntöjä metsästysseuroille löytyy muutamaa eri sorttia ja rekisteröinti tietty maksaa x-määrän euroja, toivon ettei tätä asiaa enää vetkutella vaan seuraavassa yleisessä kokouksessa asia laitetaan vireille. Voi olla että joudumme kutsumaan ennen vuosikokousta jäsenistön koolle ihan pelkästään näiden sääntöjen vuoksi, mutta mun oma mielipide on se, että nyt tämä asia saatetaan ajan tasalle.
Sepä siitä asiasta, otan vastaan kommentteja !!!!

Lähiajan suunnitelmista sellaista, että  pääsiäsi sunnuntaina , taitaa olla 12.4. vois kokoontuu majalle, omat eväät mukaan, ohjelma ja aloitusaika vielä avoinna, jos kiinnostaa, niin suunnitellaan asiaa......

Eipä tässä muuta tälläkertaa, terv. leena