Siis moikka kaikille!
Ensinnäkin ihan tulevia tapahtumia: Majan siivoustalkoot 6.8. 2009 torstai alk. klo 17.00. Ja jos väkeä on riittävästi, niin osa menee Tuohirantaan pinoamaan puita.
Seuraottelu Kaiturin Erää vastaan 8.8. 2009 alk. klo 9.00 Anttilan ampumaradalta. Huomioikaa myös, että kyseisen seuraottelun hirviammunta käy yhdestä näytöstä hirvipassiin tulijoille, sikäli kun virallinen ampumakoe on voimassa.
Kilpailutoimikunta huolehtii käytännön järjestelyistä eli  ammunnoista ( hirvi ja haulikko ) ja onginnan järjestämisestä ja tietty palkinnoista. Itse lupasin järjestää ruokailut jne, ja meitä naisia on jo lupautunut siihen hommaan, mutta lisäkään ei ole pahitteeksi.

Kesäkokouksen jälkeen on tullut tiedusteluja siitä alle 15 vuotiaan oikeudesta tuurata hirvijahdissa. Otan asiasta selvää eli se miten asia tuli kirjattua pöytäkirjaan, sillä on totta, että henkilö joka on alle 15 vuotias ja on seuran jäsen emme voi pelkästään yhdistyslain nojalla  syrjiä jäseneksi hyväksyttyä henkilöä ko tilanteessa, mutta näissä täytyy muistaa myös seuran vastuu jäsenistään ja varsinkin alle 15 vuotiaista, sillä ei mielestäni ole moraalisesti ja eettisesti oikein selkeästi kyseisen ikärajan alla olevan nuoren ottavan vastuuta esim. ajoketjussa, toki kyseisessä tapahtumassa on muutakin tekemistä esim. majalla jahdin aikana. Onnistuu varmaan sellainenkin käytäntö, että alle 15 vuotiaalla seuran jäsenellä, joka tuuraa jotakin on mahdollisuus valita mitä päivän aikana tekee ja mistä haluaa ottaa vastuun.
Tästä asiasta tulemme keskustelemaan seuraavassa johtokunnan kokouksessa, riippuen tietty miten asia tuli kirjattua kesäkokouksen pöytäkirjaan.

Tässä tällä  kertaa.... terv. leena