Alkaa olla vähissä nuo jäniksen ajatuspäivät.... Siis siirrymme pikku hiljaa muihin harrastuksiin. No, mutta äkkiä se kevät ja kesä menee ja kohta huomataan, että on elokuu...

Oli mulla asiaakin. Ihan sellaista perusjuttua. Ollaan siinä vaiheessa, että jäsentietojen ajantasaisuutta tarkistellaan. Seurassa tämän hetkisen tiedon mukaan on 140 jäsentä, koejäsenet mukaan lukien.
Toivoisin, että ilmoitatte sähköposti- ja katuositteiden muutokset vaikkapa minulle tai seuran sihteerille. Yhteystiedot löytyy seuran sivuilta. Sähköposti osoite siitä syystä, että saatte esim. jäsentiedotteen suoraan omaan sähköpostiin. Ei tarvitse laittaa maapostissa tulee. Säästyy luontoa, aikaa, rahaa jne.
Siispä kip-kap laittaa sähköposti/ osoitetietoja minulle tai sihteerille!!! HUOM! Vuosikokouksessa 2009 koejäseniksi valittujen ei tarvii laittaa tietoja, sillä ne on päivitetty jäsenanomuksessa annettujen tietojen perustella.

Seuran säännöt: Niitä vanhoja v. 1955 päivitettyjä sääntöjä saa minulta, jos tarvii. Sääntöjen päivittäminen olisi mielestäni seuraava isompi projekti, johon ryhdytään, toivon mukaan viimeistään ensi kesänä.

Muistutus: Valkealan Kennelyhd. järjestää ne koiranäyttelyt 7.3. klo 9---, olen laittanut joillekin tekstiviestiä asiasta, lähinnä talkooporukkaa tarvitaan. Ilmoitelkaa mahdollisimman pian pääsettekö ko päiväksi hommiin.

Jep, siinäpä tärkeimpiä. tv. leena